Kapoenen

KAPOENEN
Welpen

WELPEN
Pioneers

PIONIERS
Jongivers

JONGGIVERS
Givers

GIVERS

Pionierleiding 2018-2019

Pioniers 2018-2019

Bram Audenaert

Eigenzinnige kwikstaart

0476610277

Na 3 jaar bij de kapoenen gestaan te hebben, neemt hij nu vol enthousiasme een heuse sprong om zijn vierde jaar leiding bij de pioniers door te brengen. Deze kwikstaart zal de rol van takleider op zich nemen en gaat er alles aan doen om er opnieuw een spetterend jaar van te maken. Als student Sociaal Werk aan de Artevelde Hogeschool gaat hij door het leven als een energieke en sportieve jongeheer en zal hij de communicatie op zich nemen. Voor een mopje, een luisterend oor of een maatje om mee te spelen, Bram is de ideale persoon om leuke momenten mee te beleven.

Pepijn Dermaut

Genietend Winterkoninkje

0479491465

Vier feest, vier feest, want jullie lievelingsbiest is terug! Wanneer Pepijn niet achter de boeken zit, is hij misschien wel op het tennisveld te vinden. Later wordt hij detective of agent (of rekkenvuller), maar voorlopig is hij voor het tweede jaar op rij leiding bij de pioniers. Dit genietend winterkoninkje is altijd te vinden voor kattenkwaad en ook dit jaar heeft hij er weer zin in.

Tomas Coppitters (Coppi)

Zeldzame Krekel

0472307801

Tomas Coppiters, oftewel Coppi begint aan zijn derde jaar als leiding. Deze zeldzame krekel is een vriendelijke en plezante kerel die alles weet van Harry Potter en altijd klaar staat voor mopjes. Als hij niet op de scouts is, vind je hem achter zijn gitaar waar hij gekke solo’s op speelt in het labo, waar hij het ene na het andere chemische drankje in elkaar flanselt. Pas dus maar op als je met hem kookt! Met Coppi erbij kan het dus nooit saai zijn!

Karo Van Moorhem

Vurige Ooievaar

0497226617

Deze alom geliefde vurige ooievaar staat dit jaar weer helemaal voor de pio's klaar! Hoewel ze veranderd is van communicatiewetenschappen naar project-en eventmanagement is haar passie en inzet voor de pio's gelukkig nog niet veranderd! Met haar enthousiasme, goed humeur en zotte ideeën mogen de pio's zich opmaken voor alweer een geweldig jaar met deze roodharige furie!

Bente De Graeve

Spontane Stern

0479956214

Jullie hebben haar vorig jaar al misschien zien rondlopen bij de jonggivers, maar dit jaar staat ze bij de pio’s, het is Bente! Volgens haar toekomstplan wordt ze later tandartsassistente en koopt ze een huis op lage rente. In haar ogen is het altijd lente. Ze studeert Taal en Letterkunde, Engels en Zweeds. Immigreren naar Zweden doet nog niet direct, want van leiding geven op Sint-Pol houdt ze nog steeds! Heb je een vraag of wil je een mop horen, dan mag je haar zeker storen!

Maxim Vansteenkiste (Kassei)

Toegewijde Sneeuwuil

0495817391

Deze voetballievende sneeuwuil komt met volle kracht aangevlogen voor zijn eerste jaar bij de piodieren. Op het eerste zicht kan hij nogal timide overkomen maar zoals de meeste weten hebben stille waters diepe gronden! Naast zijn liefde voor scouts komt ook een grote passie voor IT. Als nieuwe webmaster zorgt hij ervoor dat alles op de site vlotjes verloopt, ‘tis alleen te hopen dat hij al onze data niet verkoopt! Of hij nu de tweede Zuckerberg wordt of niet staat vrij maar hoe dan ook blijft hij onze Maxim Vansteenkiste, de kassei.

Minne Vereecke

Pientere Spitsvogel

0476787161

Ons Vereecke is geen oud meeke. Als eerste jaar staat ze voor de pio’s klaar. Ze wordt geen kapper, maar Biomedisch wetenschapper. Met haar kan je dus nooit het foute medicijn innemen. In het orkest is ze op haar best, ze speelt iets ongewoon, het is een saxofoon. Als je met haar in het team zit, ga je zeker winnen, hier is Minne.

Facebook | Youtube