Kapoenen

KAPOENEN
Welpen

WELPEN
Pioneers

PIONIERS
Jongivers

JONGGIVERS
Givers

GIVERS

Kapoenenleiding 2018-2019

Kapoenenleiding

Wolf Hens (Rikki)

GSM: 0460 95 99 87

Deze scherpzinnige fennek kan zijn kapoenen niet missen. Voetballen met de jongens, kletsen met de meisjes hij kan het allemaal. Al 3 jaar is hij de grootste idool van zijn kapoenen. Reeds 3 jaar leert onze Rikki alles over de economie, en als hij niet achter zijn bureau zit, smaakt hij graag een pakje frietjes van de Tenderly. Maar onze goede vriend zit eigenlijk niet graag stil, want hij is ook dikwijls te vinden op de atletiekpiste van de Blaarmeersen. Daag hem uit voor een potje lopen of zenuwen, en je verliest gegarandeerd. 1, 2, 3: hoera voor onze Rikki.

Jakobe Vanassche (Zazoe)

GSM: 0479 94 46 92

Deze enthousiasteling staat nu al voor de tweede keer bij de kapoenen. Bij haar kan je terecht om eens goed gek te doen en voor het strikken van je schoenen. Ze studeert taal- en letterkunde aan de unief, wat ze niet is is impulsief. Wist je al dat Kerrie haar nicht is? Ik zou maar oppassen van haar kennis tijdens een quiz.

Jakob Deploige (Wimus)

GSM: 0470 29 43 83

Net zoals vorig jaar zorgt Wimus opnieuw voor dikke pret, nog altijd haalt hij jullie splinters weg met een pincet. Bij Wimus kan je vaak ravotten, zoals echte Schotten. Als skater is hij nog altijd heel stoer, hierdoor maakt hij soms heel wat rumoer. Zijn alom bekende muts is hij kwijt, hiervan heeft hij heel veel spijt. Dit jaar is hij begonnen met Nederlands/Engels in het eerste jaar, maar in de les is hij geen babbelaar. Want hij zit altijd op de eerste rij, dat maakt ons echt blij.

Boris Vanoverbeke (Toto)

GSM: 0493 58 94 85

Na zijn eerste jaar bij de kapoenen kreeg deze gemoedelijke orang-oetan er maar niet genoeg van. Dit jaar staat hij opnieuw bij de kapoenen. Geef een muziekbox in zijn handen en hij wordt dolblij. Het is altijd een feestje met Toto erbij. Hij studeert grafische en digitale media op de Artevelde hogeschool. Voor iedere kapoen is hij een idool.

Fien Deschepper (Kerri)

GSM: 0470 02 35 25

Deze dame geeft dit jaar haar tweede jaar leiding aan de kapoenen. Ze weet alles van troosten en meisjespraat. Elke kapoen kan bij haar terecht om te vertellen wat er in je omgaat. Ze studeert rechten, met haar in de buurt zou ik niet te snel beginnen vechten. Ze is ook wel een babbelaar dus samen met Kerri beleven al de kapoenen een onvergetelijk jaar.

Daan Vanoverbeke (xebo)

GSM: 0475 42 24 31

Met zijn goed humeur en roestkleur haar gaat hij naar zijn laatste schooljaar. Onze sportieveling surft heel graag en van hem hoor je bijna nooit geklaag. Met zijn besproette snoet zal hij super goed leiding geven aan de kapoentjes.

Ophélie D'Haene (Veva)

GSM: 0489820266

Deze knappe dame begint met veel zin aan haar eerste jaar leiding. Een jaar lang zal ze zich over de kapoentjes ontfermen alsof het haar eigen kindjes zijn. Ze is lief, zorgzaam, vrolijk en opgewekt, alles wat de kapoenen nodig hebben. Als we haar niet op de scouts zien, rijdt ze waarschijnlijk rond in haar wit autobusje, of is ze aan het zeilen. Deze fidele hermelijn zit nog op de middelbare school. La la la hier is Veva!

Facebook | Youtube