Kapoenen

KAPOENEN
Welpen

WELPEN
Pioneers

PIONIERS
Jongivers

JONGGIVERS
Givers

GIVERS

Kapoenenleiding 2020-2021

Daan Vanoverbeke (Xebo)

Dynamische Oenka

GSM: 0475 42 24 31

Na een jaartje welpen komt deze dynamische oenka ons weer bij de kapoenen helpen. Dit jaar klimt hij ook hogerop, voor de eerste keer takleider, zet hem op! In surfen en skaten hoort hij bij de eerste klas maar zijn Frans is niet zo waterpas. Toerisme is echt wel zijn ding en hij houdt met iedereen rekening. Voor een dansje te plasseren staat hij wel altijd klaar zeker op techno is Xebo een echt gevaar. Met rosse genen in zijn bloed staat hij hier vol moed! Dus kapoenen hou je alvast maar klaar want met Daan Vanoverbeke wordt het een zeer plezierig jaar

Pauline Van de Walle (Rikki)

Welwillend franjeaapje

GSM: 0468 17 62 19

Deze Venitiaans blonde jongedame doet nooit dingen waar ze zich voor zou schamen. Heb je een klein sociaal gebrek? Geen zorgen deze slimme meid doet sociaal werk. Een luisterend oor voor groot en klein, met haar erbij zal je nooit alleen zijn. Ze is niet op haar mondje gevallen en mee stoeien met de jongens zal haar ook wel bevallen. Wat ze allemaal met jullie gaat uitsteken zal je wel zien, lieve kapoenen hier is pauline!

Cis Verrept (Wimus)

Trouwhartige Stekelstaarteekhoorn

GSM: 0496 86 69 69

In zijn 3e jaar leiding staat hij voor de kapoenen klaar. Je herkent hem aan zijn lange haar. Hij is een echte creatieveling en wordt daarom ieders kapoen's lieveling. Voor zijn studies grafische en digitale media neemt hij een sabbatjaar, maar zijn verder plan ligt al klaar. Tijdens het kussengevecht is hij met al zijn spieren voor de kapoenen een geduchte klant. Dit alles maakt hem echt briljant. Bij hem kan je altijd tere(ch)pt, aanschouw Cis Verrept

Otto Lagae (Petro)

Schalkse Palmtortel

GSM: 0472 87 06 24

Deze schalkse palmtortel bevind zich doorheen de week op de schoolbanken in Brussel, hij studeert regie dus een filmpje maken is voor hem een kinderpuzzel. Hij is nu tweede jaar leiding en stond vorig jaar al een jaartje bij de kapoenen, herkennen doe je hem al snel door zijn prachtige snor als 1 uit miljoenen. Als je zin hebt in een kussengevecht aarzel dan niet om hem uit te dagen want tegen een stootje kan hij wel je hoort hem niet veel klagen. Naast ravotten en kussen gevecht kan je bij hem altijd terecht voor nen goeien babbel, dat vind hij niet saai. Ik hoop dat jullie even enthousiast zijn als hem, dit is Otto Lagae!

Hannes Roelants (Orik)

Serene Spreeuw

GSM: 0486 22 35 66

Deze kerel is voor de kapoenen geen onbekende, voor problemen groot of klein kan je altijd bij hem zijn. Hij zingt al graag eens “La mèr” en zal voor zijn tak steeds klaarstaan als een beir. Dames en heren, appels en peren, opgelet! Van deze knappe kop kan je nog veel leren! Hij studeert voor industrieel ingenieur en van hem hoor je nooit gezeur. Liefste kapoenen, hier is de steeds goedlachse Hannes “Orik” Roelants!

Justine Despiere (Nala)

Ingetogen Sneeuwuil

GSM: 0488 14 57 88

Met deze leidster zijn de kapoenen altijd in goede handen, ze kunnen zaterdagmiddag nergens beter belanden. Met haar is een fantastische vergadering gegarandeerd want ze zorgt er stuk voor stuk voor dat elke kapoen zich amuseert. Naast de scouts werkt ze aan haar studies als vroedvrouw. Kapoenen let op want als je stout bent lust ze je rauw. Deze leidster is ongezien hier is Despiere (Nala)Justine!

Elias Verhaaren (Toto)

Loyale Macao

GSM: 0478 70 84 12

Ik presenteer u de nieuwe kapoenenleider, Elias Verhaaren. Hij is niet zo groot maar hij kraakt je wel als een noot. Hij studeerde af op het Don Bosco college en nu studeert hij handelsingenieur, als de kapoenen zich goed gedragen is hij zeker geen zeur! Elias kan goed voetballen, geen wonder dat zijn skills bij de vrouwen in de smaak vallen.

Vic Van Damme (Satodelatoer)

Spontane Mpango

GSM: 0475 84 68 26

Deze sportieve jongen ziet er stoer uit maar heeft een groot hart. Hij staat voor de kapoenen klaar vanaf de start. Voor de jongens, blijf niet staan aan de zijlijn. Om te voetballen moet je bij hem zijn! Hij studeert handelswetenschappen maar met de kapoenen kan hij ook wel eens moppen tappen. Deze leiding is zeer uniek, zijn naam is Van Damme Vic!

Facebook | Youtube