Kapoenen

KAPOENEN
Welpen

WELPEN
Pioneers

PIONIERS
Jongivers

JONGGIVERS
Givers

GIVERS

Jonggiverleiding 2018-2019

jonggiverleiding

Jelke Nelis

Nieuwsgierige Vink

° 5 december 1997

0476/69 56 60

Na 2 jaar kapoenen als Nala en 1 jaar welpen als Raksha is deze nieuwsgierige vink helemaal klaar voor een nieuw avontuur, deze keer bij de jonggivers. Momenteel zit deze dame in haar Master Finance en Riskmanagement (Handelswetenschappen) aan de Universiteit Gent. Naast de scouts heeft ze ook een talent met een touw want Rope-Skipping kan ze als de beste. Wil je met haar eens goed lachen dan heb je het vlaggen. Ook voor een geheimpje of een babbel staat ze klaar! Ze wordt later zeker een gemis, hier is Jelke Nelis!

Maksim de Baets

Gehechte Patrijs

° 13 maart 1995

0471/43 59 23

Deze energieke jongeman komt na één jaar kapoenen en twee jaar welpen leiding geven aan de jonggivers. Momenteel studeert hij Ziekenhuis wetenschappen. Gelukkig heeft hij al een diploma verpleegkunde op zak, jullie kunnen hem dus altijd opzoeken als jullie een pijntje hebben. Als jullie je dansskills naar een nieuw niveau willen tillen kunnen jullie hem ook altijd om raad vragen! Zoals je kan zien zal Maksim er voor zorgen dat jullie een onvergetelijk jaar gaan beleven bij de jonggivers!

Thomas Audenaert

Bedachtzame Newfoundlander

° 10 september 1999

0474/09 44 10

Na een jaartje als Baloe bij de welpen gaat deze student grafische en digitale media voor een oudere tak en komt hij de jonggiverleiding vervoegen. Thomas is al van bij de kapoenen lid van Sint-Pol en begint nu aan zijn tweede jaar als leider. De eerstejaars kennen zijn grote enthousiasme en speelsheid al van vorige zomer op piokamp, waar hij fourier was. Thomas kent zeer veel hilarische (lees: flauwe) moppen. Hij kan zeer luid roepen en dit zullen jullie op vergaderingen en kampen zeker opmerken!

Kobe Hens

Strijdvaardige Bunzing

° 5 januari 2000

04833/31 58 90

Mensen mensen mensen hier is één van de Hensen. Super slim en geniaal voor zijn examens in de burgies slaagde hij allemaal. Hij is een echte atleet en voor je het weet loopt hij jullie allemaal in het zweet. Verder is hij een echte Buffalo-fan, wat had je dan ook anders gedacht van zo een man. Elke pionier vond hem een dier, maar dit jaar heeft hij met de jonggivers veel plezier. Je gaat me niet gelobe hier is Kobe!

Arno Bruneel

Edelmoedige Olifant

° 26 mei 2000

0487/61 43 05

Deze edelmoedige olifant begint vol enthousiasme zijn eerste jaar leiding. Door zijn lengte ziet hij er misschien intimiderend uit maar schijn bedriegt. Met zijn peperkoeken hart staat hij altijd klaar om te ravotten maar kan zich ook gezellig amuseren. Blijkbaar heeft hij ook nog hobby’s naast de scouts, zo doet hij graag een plonsje in het water en is hij graag bezig met muziek. Dit schooljaar zette hij ook zijn eerste stapjes in de geneeskunde dus als je ooit een been mist één adres! Veel plezier met Arno Bruneel!

Cis Verrept

Trouwhartige Stekelstaarteekhoorn

° 29 september 2000

0496/68 69 69

Roeien staat bij hem op een wat lager vuurtje, maar feesten doet hij tot een iets later uurtje. Bali is waar hij de echte liefde vindt, bovendien draagt hij zorg voor ieder kind. Een scoutico in hart en ziel is wat de jonggivers dit jaar krijgen, om over zijn “summer body” nog maar te zwijgen! Toch wel een topstudent in grafische en digitale media is wat hij is, de enige echte Verrept Cis.

Pauline Vandewalle

Welwillend Franjeaap

° 11 februari 2000

0468/17 62 10

Met haar vurige haren is ze moeilijk te bedaren, ze is nog maar 2 jaar scout maar zet zich ten volle in met haar hart van goud! Ze staat voor het eerst bij de jonggivers en dat ziet ze volledig zitten! Voor een goeie babbel kan je steeds bij haar terecht, dat meent ze oprecht. Plezier verzekerd met deze zotte trien, hier is Vandewalle Pauline.

Facebook | Youtube