Kapoenen

KAPOENEN
Welpen

WELPEN
Pioneers

PIONIERS
Jongivers

JONGGIVERS
Givers

GIVERS

Jonggiverleiding 2020-2021

Tomas Coppitters

Zeldzame Krekel

° 17 maart 1998

0472/30.78.01

Als 5e jaar leiding wordt hij takleider van de jonggivers. Bij problemen in het leven, of daarbuiten kan je terecht bij onze echte techniekenmeister. Muziek zit in zijn hart en nieren. Eenmaal aan het spelen, is hij niet meer te stoppen! Met zijn fantasierijke geest, geeft hij elke zaterdag leiding als een beest. Voor het derde jaar samen met jullie en in de leiding met de Pepsters. Hier is Tomas Coppitters!

Pepijn Dermaut

Genietend Winterkoninkje

° 4 november 1999

0479/49.14.65

De tweedejaars hebben hem al als leiding gehad, maar Pepijn heeft er weer ongelofelijk veel zin in, dus maak je borst maar nat! Van een speelse scoutsvergadering kan hij heel hard genieten, maar alle jonggivers kunnen zeker bij hem terecht voor al hun verdrieten. Het genietend winterkoninkje studeert criminologie en is zeker niet vies van een leuke homeparty. Jonggivers, maak je maar klaar, want Pepijn Dermaut is (opnieuw) daar!

David Vereecke

Trotse Kaketoe

° 5 januari 2002

0477/09.28.65

Deze Trotse Kaketoe is al aan zijn tweede jaar leiding toe. Na een jaartje welpen ambeteren is deze student Architectuur dus helemaal klaar om de jonggivers te animeren. Deze jongeman herken je aan zijn ontzettend lang haar. Voorts heeft hij een onuitputtelijke bron aan enthousiasme en weetjes om jullie uren mee te amuseren, jonggivers houd jullie dus maar klaar. Hij is dus zeker geen oud peke, hier is David Vereecke!

Elisabeth Claeys

Dartele Simia

° 25 maart 2002

0468/32.14.20

Deze goedlachse dame begint dit jaar aan haar eerste jaar als leiding in Sint-Pol. Naast haar vrolijke persoonlijkheid heeft ze ook een heel zorgzame kant dus bij haar kunnen jullie dan ook altijd terecht. Elisabeth valt niet te onderschatten, probeer bijvoorbeeld maar eens een potje schaken van haar te winnen. Wees maar zeker dat zij enthousiast is om dit jaar met jullie te beginnen.

Max Vandersmissen

Rob

° 14 juli 2002

0492/39.09.69

Een nieuwe eerste jaar staat vol enthousiasme voor jullie klaar. Deze Rob kan je ook wel eens in de Ghelamco arena vinden, hij zal jullie met zijn voetbalskills verblinden. Maar doe voorzichtig met zijn knie, want die doet het soms niet. Zijn kookkunsten zijn niet te schatten, jullie zullen dus geen honger vatten. Na dit jaar gaan jullie hem niet meer kunnen missen, hier is Max Vandersmissen.

Pieter Roelants

Temperamentsvolle Katta

° 1 november 2002

0486/43.48.45

Deze Katta hoor je van mijlen ver aankomen. Met zijn luidkeels geroep, dat zelfs een dove kan horen. Maar wees niet gevreesd want deze jongen is écht een schattebol. Met hem in de buurt, amuzeer je je dol. Elke week op en af van de Pinte naar Gent, dat is niets. Zeker niet als hij komt met zijn elektrische fiets. Maar huh, is dat niet Hannie? Daar met zijn gieter. Nee man. Dat is onze Roelants Pieter!

Berend Hens

Ongedwongen Vulpes

°21 juli 2002

0484/92.37.85

Jonggivers, doe maar een zegegebaar! Want deze nieuwe Hens is volgens velen het beste exemplaar. Voetbal, basketbal en atletiek, deze student Fysica en Sterrenkunde is zeer fanatiek. Als Ongedwongen Vulpes gaat hij door het leven. Met hem gaan de jonggivers een echt feest beleven Het is soms onduidelijk, is hij nu een beer of een mens? Hier is hij dan, de enige echte Berend Hens!

Facebook | Youtube