Kapoenen

KAPOENEN
Welpen

WELPEN
Pioneers

PIONIERS
Jongivers

JONGGIVERS
Givers

GIVERS

Giverleiding 2020-2021

Bavo Vanoutryve

Aangename Maraboe

0468112307

Krullen, brullen, gieren en tieren, deze bink kan jullie met zijn vele kwaliteiten vast en zeker plezieren. Vier jaar leiding, waarvan drie jaar bij de oudste tak, maar nog steeds vervult hij met een even brede glimlach en even groot enthousiasme dit vak. Dit jaar gaat hij als takleider zelfs nog een stapje hogerop, doch leidt hij ons in goede en kwade dagen steevast naar de top. Aangename maraboe heeft ons tevens plechtig beloofd voor jullie het onderste uit de kan te halen om het buitenlands kamp deze keer niet te zien falen. Onthaal hem dus met gejoel en geloei, begin maar fanatiek te wuive, hier is Bavo Vanoutryve!

Kobe Hens

Strijdvaardige Bunzing

0483315890

Deze snelle man begint aan zijn vierde jaar als leider, elk spel wordt gespeeld als strijder. Deze blonde knaap wordt burgerlijk ingenieur, en in het lopen is hij geen amateur. Zelfs met zijn snelheid loopt hij nooit tegen de lamp, met hem erbij kijk je uit naar een buitenlands kamp. Deze keer écht over de grens, en dit met Kobe Hens!

Karo Van Moorhem

Vurige Ooievaar

0497226617

Deze altijd enthousiaste dame staat te popelen om dit jaar onvergetelijk te maken. Ze vervangt de jonggivers dit jaar door de givers, schreeuw het van de daken! Over schreeuwen gesproken, dat is een van haar talenten. Je hoort haar al van ver komen, luider dan de venten. Ons lachebekje studeert eventmanagment en daarmee is ze heel content. Heb je honger, geen paniek, ze bedient je graag in Paul’s Boutique. Dolle pret is gegarandeerd dit jaar, met Karo Van Moorhem, uw favoriete vurige ooievaar.

Emiel De Wispelaere

Vreedzame Coati

0493709923

Emiel De Wispelaere lijkt op het eerste zicht misschien soms wel wat ne rare. Tot je deze Vreedzame Coati leert kennen, je zal zeker en vast in 1-2-3 aan zijn aanwezigheid wennen. Na twee jaar Mang te spelen bij de welpen, zal hij dit jaar bij de givers alle gewonden helpen. Deze uiterst uitbundige en altijd goedlachse jonge knaap heeft gekke moves en kan bewegen als een aap. Je kan hem makkelijk herkennen aan zijn mannelijke donkere baard, in de winter is hij altijd te vinden voor een gezellige babbel aan de open haard of voor een verrukkelijke slagroomtaart. Dit jaar hopelijk geen blessures, maar wel een jaar bij de givers vol pret, onnozeliteit en de gekste allures. Dus liefste givers, bereid jullie voor op deze halve gare, maak kennis met Emieleke Emilio De Wispelaere!

Minne Vereecke

Pientere Spitsvogel

0476787161

Deze vrolijke leidster zit boordevol energie. Nu versterkt ze de leidingsgroep al voor een jaar of 3. Op muzikaal vlak draagt zij zeker de kroon, want ze blaast je omver met haar saxofoon. Maak je niet druk want het is toch wel een lieve. Maar als er iets is waar ze niet tegen kan, dan zijn het wel dieven. Mega Minne zet dit jaar haar beste beentje voor en wanneer je haar ziet, roepen we allemaal in koor. MINNEUUUUUUUUUUU!!!

Facebook | Youtube