Kapoenen

KAPOENEN
Welpen

WELPEN
Pioneers

PIONIERS
Jongivers

JONGGIVERS
Givers

GIVERS

Contact

1. Algemeen

Het adres van onze lokalen: Scouts Sint-Paulus, Lostraat 26, 9000 Gent.

Voor niet-takgerelateerde zaken (inschrijvingen, materiaalverhuur, ...) neem je best contact op met de groepsleiding via groepsleiding@sint-pol.be.

Onze lokalen worden niet verhuurd, materiaal lenen we wel uit.

Ons infoboekje 2019-2020 vind je hier! De betaling van ons lidgeld gebeurt op de groepsrekening: BE13 8915 8419 5139. Voor de kampen gebruikt elke tak een eigen rekeningnummer.

2. Takgerelateerde zaken

Heb je een vraag voor de leiding van een bepaalde tak, dan neem je best rechtstreeks contact met hen op. In onze scouts heeft elke tak een eigen e-mailadres bestaande uit de taknaam gevolgd door @sint-pol.be. Hieronder vind je een overzicht van de e-mailadressen.

Taknaam e-mailadres
Kapoenen kapoenen@sint-pol.be
Welpen welpen@sint-pol.be
Pioniers pioniers@sint-pol.be
Jonggivers jonggivers@sint-pol.be
Givers givers@sint-pol.be

Elke tak zal aan het begin van het jaar ook een eigen infoboekje maken waarin alle contactgegevens vermeld staan. Je kunt die ook altijd online raadplegen op de respectievelijke takpagina's op deze website.

3. Hoe kan mijn kind lid worden?

Voor de inschrijvingen verwijzen we u graag door naar het tabblad inschrijvingen.

De groepsleiding van Scouts Sint-Paulus,

Mona De Graeve (0493 73 96 83), Sander Vandaele (0493680890) en Boris Vanoverbeke (0493 58 94 85 )

4 UitPas

Scouts Sint-Paulus is een UiTPASpartner. UiTPAS Regio Gent is een spaar- en voordeelkaart voor allerlei vrijetijdsactiviteiten in Gent. Schrijf je je in bij onze scouts? Geef dan je UiTPAS nummer door en spaar 25 punten!

Ben je inwoner van Gent, Merelbeke of Destelbergen en heb je recht op verhoogde tegemoetkoming, leefloon of schuldbemiddeling? Dan krijg je met je UiTPAS 80% korting op je inschrijving.

OPGELET: de UiTPAS is een persoonlijke kaart! Wil je graag meer info over UiTPAS dan kan je terecht op: https://uitin.gent.be/uitpas
UitPas

5. Privacyverklaring

Lees hier de privacyverklaring

Facebook | Youtube