Kapoenen

KAPOENEN
Welpen

WELPEN
Pioneers

PIONIERS
Jongivers

JONGGIVERS
Givers

GIVERS

Literaire pio's op kerstkamp

Maxim op 2019-02-11

Een scoutskamp betekent spelen, plezier maken, lachen, scheten laten en nog eens lachen. Op kerstkamp kwam er echter nog een mooi extraatje bij: toveren met pen en papier. Geniet van de doordachte woorden van de pioniers.

(Bente kon niet mee op kamp)


Liefste Bente

Je bent een chille en een lieve leidster en Levi mist zijn kleine vriendin. We missen je heeeel eeerg hard! Je bent Jarne zijn lievelingsleidster en je kan super heeeel goeoeoed fantastisch formidabel en alles wat fantastisch betekend professioneel dansen ! ! ! ! ! ! Je neef Daan mist je maar niet zo erg als wij (de pioniers). Dus … KOM TERUG PLEASE!!!!

Van Levi – Bas – Noah – Joachim


De leukste avond was bij guerilla dropping. We zaten bij een leuk groepje en Isra was ook in het beekje gevallen en ze was nat maar het was niet zo erg want het was het einde van het spel en toen mocht ze in de auto en Pepijn en Cas waren er ook in gevallen en toen moesten we stappen naar het huis want het was leuk.

Anoniem


Liefste Bente

Het weekend is niet zo leuk zonder jou. Als je nog voor het kerstdiner bij ons bent dan kan het niet meer stuk. Dus kom zo snel mogelijk naar ons: Witgoorse Baan 76, Wuustwezel. Kom alstublieft naar ons ☹ Dan gaan we echt super blij zijn ???? Allerliefste groetjes,

Van Sara – Titus – Guust – Lander – Jarne


We kwamen toe op ons kampterrein, zakken uitpakken dat was niet zo fijn. Dan was het avondspel, het was geen durverstocht maar wel guerilla. ’s Ochtends vroeg opstaan want het kamp is nog niet gedaan. Ochtendspel met ballonnen en iedereen was goed begonnen. Nu middagspel en we zitten allemaal goed in ons vel. We wensen jullie nog een goede dag!

Anoniem

Pionierleiding door de ogen van de pio’s

De pioniersleiding

Terug naar blog

Facebook | Youtube