Kapoenen

KAPOENEN
Welpen

WELPEN
Pioneers

PIONIERS
Jongivers

JONGGIVERS
Givers

GIVERS

Eetfestijn zaterdag 18 februari 2017: Schrijf je nu online in!

Marjolein op 2017-02-13

Liefste leden, Beste ouders,

We staan te springen om jullie uit te nodigen voor ons jaarlijkse eetfestijn! Over enkele dagen, op zaterdag 18 februari zijn jullie allemaal welkom voor een amusante avond met lekkere stoverij en frietjes, of een vegetarisch alternatief. Ook dit jaar ontvangen we jullie niet in de Patijntjestraat, maar wel in het IVV Sint-Vincentius, Brandweerstraat 4, vanaf 18u. Wij hopen onze groeiende groep kinderen en ouders daar een betere service en speelgelegenheid te kunnen aanbieden. Openbaar vervoer of de fiets zijn het gemakkelijkst, voor de auto is er beperkt plaats.

Inschrijven kan via het online inschrijvingsformulier op onze website. Vergeet ook zeker je e-mailadres niet in te vullen als je antwoord wil krijgen op eventuele opmerkingen! Ook op Facebook zijn we uiteraard alomtegenwoordig, met een evenement voor eetfestijn.

Ten slotte nog dit: tijdens eetfestijn zullen we ook de winnaars van onze Reuzetombola live bekendmaken! Vergeet dus zeker niet je lotjes op tijd te verkopen. Naast onderstaande top tien zijn er nog een boel extra prijzen te winnen, deelnemen is dus zeker de moeite!

  1. Playstation 4
  2. Go Pro
  3. Drone met VR camera en bril
  4. Herenfiets
  5. Damesfiets
  6. Kamppakket (slaapzak en rugzak)
  7. Bosch boormachine + set
  8. Wireless Speaker
  9. Kamppakket 2
  10. Waardebon Restaurant Firenze

Nog 20 andere mooie prijzen voor een totale prijzenpot van 2500 euro!

Voila, wij kijken er al reikhalzend naar uit en hopen jullie allemaal op ons eetfestijn te mogen ontvangen! Vele scoutsgroetjes, De leiding

Terug naar blog

Facebook | Youtube