Kapoenen

KAPOENEN
Welpen

WELPEN
Pioneers

PIONIERS
Jongivers

JONGGIVERS
Givers

GIVERS

Eetfestijn zaterdag 27 februari 2016: Schrijf je nu online in!

Pierre Lagae op 2016-02-03

Liefste leden, Beste ouders,

We staan te springen om jullie uit te nodigen voor ons jaarlijkse eetfestijn! Op zaterdag 27 februari zijn jullie allemaal welkom voor een amusante avond met lekkere stoverij en frietjes, of een vegetarisch alternatief. Dit jaar ontvangen we jullie niet in de Patijntjestraat, maar wel in het IVV Sint-Vincentius, Brandweerstraat 4, vanaf 18u. Wij hopen onze groeiende groep kinderen en ouders daar een betere service en speelgelegenheid te kunnen aanbieden. Openbaar vervoer of de fiets zijn het gemakkelijkst, voor de auto is er beperkt plaats.

Inschrijven kan voortaan via het online inschrijvingsformulier op onze website. Vergeet ook zeker je e-mailadres niet in te vullen als je antwoord wil krijgen op eventuele opmerkingen! Ook op Facebook zijn we uiteraard alomtegenwoordig, zowel met een pagina als met een evenement voor eetfestijn.

Ten slotte nog dit: tijdens eetfestijn zullen we ook de winnaars van onze Reuzetombola live bekendmaken! Vergeet dus zeker niet je lotjes op tijd te verkopen. Naast onderstaande top tien zijn er nog een boel extra prijzen te winnen, deelnemen is dus zeker de moeite!

  1. Koffer Samsonite t.w.v. 420 euro
  2. Koffer Samsonite t.w.v. 400 euro
  3. Sony Playstation 4
  4. Boormachinepakket Bosch
  5. GoPro Hero camera
  6. Herenfiets mountainbike
  7. Damesfiets mountainbike
  8. Raclette Tefal
  9. Wok Tefal
  10. Fondue Nova

Voila, wij kijken er al reikhalzend naar uit en hopen jullie allemaal op ons eetfestijn te mogen ontvangen!

Vele scoutsgroetjes, De leiding

Terug naar blog

Facebook | Youtube