Kapoenen

KAPOENEN
Welpen

WELPEN
Pioneers

PIONIERS
Jongivers

JONGGIVERS
Givers

GIVERS

Scoutsjaar 2015-2016

Pierre Lagae op 2015-09-15

Liefste leden, Beste ouders,

Het schooljaar is net afgetrapt en ook wij beginnen stilaan warm te lopen. Daarom geven we al een aantal belangrijke data mee die jullie alvast in de agenda kunnen zetten!

Onze overgang vindt dit jaar plaats op zaterdag 10 oktober. Op die dag zetten de oudste leden van elke tak spelenderwijs de stap naar een hogere leeftijdsgroep. Eerstejaar kapoentjes hoeven dus nog niet aanwezig te zijn, voor hen kan deze massale groepsdag nogal indrukweekend zijn. Maar niet getreurd, een week later, op zaterdag 17 oktober, is er de eerste gewone vergadering! Onze overgang duurt de hele dag, meer informatie ontvangen jullie de week voordien.

Op zaterdag 24 oktober is iedereen welkom op onze OpenDeurAvond (ODA), alwaar we onze lokalen openzetten voor alle nieuwsgierigen! Het is natuurlijk meer dan een opendeur; we maken er een gezellige avond van voor leden, ouders, oud-leiding en leiding van het district. Ook hierover volgt later meer info.

De herfstvakantie staat een week later, op vrijdag 30 oktober, al voor de deur! Dan vertrekken welpen, pioniers, jonggivers en givers op herfstweekend. Meer info over de precieze data en uren krijgen jullie afzonderlijk doorgestuurd van de takken.

Zo, dat was een hele boterham! Wij kijken er alvast reikhalzend naar uit, hopelijk jullie ook.

Vele scoutsgroetjes, De leiding

Terug naar blog

Facebook | Youtube