Kapoenen

KAPOENEN
Welpen

WELPEN
Pioneers

PIONIERS
Jongivers

JONGGIVERS
Givers

GIVERS

Eetfestijn 2015: Schrijf je nu in!

Pierre Lagae op 2015-03-02

Beste leden, ouders, grootouders, oud-leden en oud-leiding, vrienden en sympathisanten,

Na het overdonderend succes van vorig jaar, kunnen we niet anders dan onze traditie verderzetten. Daarom maken wij u graag opnieuw warm voor een van onze vaste waarden: Het Eetfestijn!

Het aloude recept blijft bewaard: wij zorgen voor frieten met stoverij of een vegetarisch alternatief aan een democratische prijs en een gezellige inrichting om zo een avond te creëren vol sfeer en ambiance. Een avond om lekker te eten en gezellig te tafelen, om oude (maar nog steeds jonge) bekenden terug te zien, om (eindelijk) eens te weten te komen wie die leid(st)er is waar uw kleine (b)engel zo veel over vertelt.

Ter uwer vertier zullen er tijdens de avond enkele korte intermezzo’s zijn, verzorgd door de verschillende takken. Daarnaast is er voor de (aller)kleinsten allerlei randanimatie voorzien met de nodige begeleiding zodat u zorgeloos kunt genieten van het lekkere eten en het aangename gezelschap.

Klinkt dit u als muziek in de oren? Schrijf u dan in via ons online inschrijvingsformulier!

In dat geval zien wij u graag op zaterdag 28 maart in het Sint-Paulusinstituut, Patijntjestraat 45, 9000 Gent vanaf 18u!

Wij hopen jullie in grote getale te mogen ontvangen!

Scoutikoze groeten, De leiding van Sint-Pol

Terug naar blog

Facebook | Youtube