Kapoenen

KAPOENEN
Welpen

WELPEN
Pioneers

PIONIERS
Jongivers

JONGGIVERS
Givers

GIVERS

Givers

Bij de givers kan ten volle worden genoten van alles wat bij de jonggivers is aangeleerd van technieken. Dit wordt echter nog gecombineerd met de eigen inbreng en creativiteit van de leden zelf. Eigenlijk bepalen ze zelf welke sfeer er in de groep heerst en leuke idee├źn zijn steeds welkom bij hun leiding. Voor verdere vragen of opmerkingen kan je steeds terecht op giverleiding@sint-pol.be

1. De Vergadering

De vergadering gaat door op zaterdag van 13u45 tot 18u. Na de vergadering kun je nog een uurtje blijven hangen in de bar; vervolgens gaan we gezamenlijk een frietje stekken in de Tenderly. Bar en Tenderly zijn echter geen verplichte activiteiten! Door corona gaan we nog even niet naar de Tenderly, bar organiseren we buiten, als het weer het toelaat.

Tijdens de examens (zowel die van jullie als die van de leiding) worden er avondvergaderingen georganiseerd. Die gaan door van 19u tot 22u, afhankelijk van de situatie op vrijdag- of zaterdagavond. Ook hierna volgt een optioneel uurtje bar.

Zorg er tenslotte voor dat je steeds met de fiets naar de vergadering komt en lees de maandbrief zeker door! Die maandbrief vind je overigens zowel in je mailbox als hier op de website terug.

2. Kampen

De givers trekken er bijna elke vakantie op uit: herfstvakantie, kerstvakantie, krokusvakantie, paasvakantie en uiteraard zomervakantie. Informatie over deze weekends of kampen wordt altijd in een aparte brief gegeven. De data hiervan kan je nu wel al vinden in het infoboekje van de givers of hier op de site (bij brieven & data).

Betaling van de kampen gebeurt zoveel mogelijk per overschrijving. Het rekeningnummer van de givers is BE44 8915 8419 5745.

3. Giverwet

De giverwet dient ten laatste gekend te zijn tegen herfstweekend!

Als givers willen wij Oprecht tegenover onszelf en de anderen Samen een weg zoeken in de wereld van de mensen Alles naar juiste waarde leren schatten En dienstbereid een antwoord geven Daarom zullen wij als vrienden samenleven Ons harden in de natuur De wereld exploreren en ons bekwamen om eerlijk, stijlvol en blij De aanvaarde taken te voltooien.

4. Contact

Kun je er niet bij zijn op de vergadering op wil je een vraag stellen aan de giverleiding? Stuur dan gerust een mailtje naar giverleiding@sint-pol.be. Ook per sms of via facebook kan je de leiding bereiken. Deze info staat bij het deeltje Giverleiding.

5. Uniform

Een giver zet zijn of haar uniform van bij de jonggivers verder (zie takpagina jonggivers). Het uniform bestaat uit:

  1. Het beige scoutshemd (te koop in de Hopper) met alle tekens (verkrijgbaar bij de groepsleiding)
  2. Een korte groene broek of rok (lange broek enkel toegelaten als het vriest)
  3. Een das
  4. Degelijke schoenen die vuil mogen worden
Facebook | Youtube